2 požehnání – ochrana a ochranný obal

Ochranný obal – Děláte si ochranu, když pracujete / setkáváte se s lidmi?

Úmysl dobrý – udržet si vlastní energii / ochránit se od negativní energie / ztráty, vysátí energie.

Také jedna z hodně rozšířených a doporučovaných praktik v New Age, ezoterice a v duchovnu vůbec. Ano, funguje to. Ovšem – cesta do pekla je dlážděna jen dobrými úmysly.

Tento nesmysl však zcela odporuje Vašemu úmyslu – udržet si energii apod. Vytvořením ochrany nebo ochranného obalu náš energetický systém uzavíráme do omezeného, velmi malého prostoru. On pak není schopen přijímat energii z venku a nezbývá mu, než si vystačit s malým množstvím energie – již několikrát použitým (je to podobné, jako když si v autě v koloně přepnete na vnitřní cirkulaci vzduchu). Odpojujete se tak nejen od lidí, ale i od přijímání energie, od pomoci a vedení, od inspirace, od peněz, od světa a lepšího života.

Důsledky, které ještě nemusíte zaznamenat po jednom použití ochranného obalu, jsou únava, zmenšující se množství klientů / zákazníků (COVID a válka na Ukrajině sice se vším zamávaly, ale za odliv Vašich zákazníků nemůžou), horší komunikace – málo společných témat, snižující se nadšení z práce / života….

Ochrana a ochranný obal jako požehnání pro náš život… je zároveň také nejrychlejší cestou do pekla.

Nic není dál od pravdy. Sledujte na sobě jejich vliv.

Ochranný obal uzavírá energetický systém a „chrání“ ho před veškerou energií z venku. Řešením je TOK – energetický systém, ve kterém energie volně proudí. Dosáhněte rovnoměrného toku.